Spoštovani starši!

Prihajamo v sklepni del priprav na Božično – novoletni koncert, zato vas obveščam, da bomo v petek 14. 12. 2018 izvedli tehnično vajo v Športni dvorani Nazarje. Nastopajoči se zberejo v prostorih glasbene šole pri učiteljih, kateri jih bodo vodili in usmerjali.
Vajo bomo pričeli ob 16.15. in jo predvidoma zaključili ob 20.00.

V soboto 15. 12. 2018 bomo z generalko pričeli ob 14.15. Zopet se zberemo v prostorih glasbene šole, kjer bodo učenci dodeljeni učiteljem. Po opravljeni generalki predvidoma ob 16.30 bo čas za malico in za zadnje priprave vseh nastopajočih na koncert.
Koncert pričnemo ob 18. uri in bo trajal približno do 19.30. Ker bo nastopajočih nekaj manj kot 200 in bo v prostorih glasbene šole gneča vas prosimo, da vaše otroke po koncertu počakate v športni dvorani, kamor se bodo vrnili v spremstvu učiteljev.

Nastopajoči naj bodo oblečeni v črna ali črno bela oblačila. Lahko so obuti v temnih copatih, športna obutev ter oblačila z vidnimi napisi niso primerna.
Koncert bomo posneli. Cena DVD posnetka je 8 EUR. V kolikor bi želeli naročiti DVD posnetek, nam to sporočite do 21. decembra 2018 na elektronski naslov: glasbena.nazarje@t-2.si.

Vsa podrobna navodila glede vaj boste dobili pri učiteljih, oziroma vodjih skupin.

Vsem skupaj želim uspešen zaključek priprav ter nepozaben koncert.

Lep pozdrav!
Jernej Marinšek, prof.