Za nami je 22. predtekmovanje mladih glasbenikov RS , ki je potekalo na različnih glasbenih šolah po vsej Sloveniji.
Glasbeno šolo Nazarje je zastopalo deset tekmovalcev. Sedem se jih je uvrstilo na državno tekmovanje trije pa so svoje nastope zaključili v predtekmovanju.

V disciplini klarinet se je predstavil Ožbej Gluk, ki napreduje naprej na državno tekmovanje.
V disciplini flavta so se predstavile: Lara Slapnik, Tara Nadlučnik in Daša Urlep. Vse tre flavtistke napredujejo na državno tekmovanje.
V disciplini petje, so se predstavili: Manja Vačovnik, Larisa Kotnik, Urban Vačovnik in Katja Zgojznik. Larisa in Katja sta za uspešen nastop prejeli priznanje, Urban in Manja pa napredujeta naprej na državno tekmovanje.
V disciplini komorne skupine s trobili je v kvartetu pozavn Glasbene šole Velenje sodeloval tudi naš učenec pozavne, Jaka Kranjc in se uvrstil naprej na državno tekmovanje.
Z današnjim dnem pa je tudi Pija Lipnik v disciplini klavir, zaključila tekmovanje in prejela priznanje za uspešen nastop na tekmovanju.
Vsem učencem in mentorjem Bojanu Zemetu, Karin Garb, Jerneju Marinšku, Kristini Šuster Uršič, Janiju Šuligoju, Aleksandarju Serdarju ter korepetitorjema Milanki Črešnik in Toniju Acmanu, ISKRENO ČESTITAMO!