Spoštovani!

Počitnice se bližajo h koncu in z veseljem vas pričakujemo na prvi šolski dan v TOREK, 1. septembra 2020.

Šolsko leto bomo pričeli po modelu B osnovno šolskega izobraževanja, kar pomeni, da se bodo vsi učenci izobraževali na šoli v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Na tej  povezavi si lahko preberete, kateri so predvideni ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe s SARS-CoV-2 glede na posamezne modele organizacije pouka. https://www.zrss.si/digitalnaknjiznica/Covid_19/24/  Skrajšano to pomeni, da bo pouk potekal kot je potekal po 18. maju 2020. V šolo vstopajo samo zdravi učenci. Potrebno je redno umivanje in razkuževanje rok. V skupnih prostorih je obvezna uporaba zaščitnih mask.

Razdelitev urnikov bo tokrat zaradi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Ministrstva za izobraževanje znanost in šport ter Zavoda RS za šolstvo potekala drugače od prejšnjih let. Potekala bo v torek 1. septembra 2020 med 16.00 in 18.00 po predhodnem razporedu, ki vam ga bodo poslali učitelji na vaš elektronski naslov.

Roditeljski sestanek za plesno pripravnico bo v torek, 1. septembra 2020 ob 18. 00 ter za balet ob 18.45 v dvorani glasbene šole.

Roditeljski sestanek za učence 1. razredov nauka o glasbi bo razdeljen v dve skupini in bo potekal v torek, 1. septembra 2020 ob 18. 00 in ob 18.45 v učilnici za nauk o glasbi. Razpored boste prejeli pisno.

Skupni roditeljski sestanek bo potekal 24. septembra 2020 ob 17. uri v dvorani Doma kulture Nazarje.

Urniki za nauk o glasbi, orkester, balet ter plesno pripravnico bodo objavljeni v ponedeljek 31. avgusta 2020 na oglasni deski šole in na na spletni strani šole!

Prosimo, da na razdelitev urnikov in na roditeljske sestanke pride samo eden od staršev brez otrok (oziroma polnoletna oseba)!