Spoštovani starši in učenci.

Situacija v kateri se trenutno nahajamo z upoštevanjem vse ukrepov za zajezitev širjenja virusa, nam žal ne omogoča izvedbo vseh projektov, ki smo jih načrtovali za letošnje šolsko leto. Tako smo v večini primerov primorani koncerte, delavnice in druge dogodke prestaviti na kasnejši čas ali pa jih nekaj izmed teh tudi odpovedati.
Ker pa smo pri nas na šoli poznani po tem, da iščemo zmeraj nove izzive in rešitve, smo za mesec december pripravili tri cikle nastopov, ki se bodo zvrstili od 1. do 31. decembra 2020.
Prvi cikel bo zajemal dnevne nastope učencev, ki bodo temeljili z vsebino točno določenega dneva (praznik /na današnji dan/rojstvo…) Ti nastopi se bodo zvrstili med 1. in 31. decembrom, vsak dan ena točka.
Drugi cikel bo zajemal družinske koncerte, ki bodo na sporedu vse nedelje v decembru.
Tretji cikel pa je cikel orkestrov, ki se bodo predstavili 23. 12. 2020 in 31. 12 2020.

Seveda je vse to z ukrepi, ki so od danes dalje podaljšani zelo težko izpeljati, vendar kljub temu verjamem, da bomo zmogli. Iskrena hvala tudi vsem vam spoštovani starši za razumevanje in pomoč pri delu na daljavo.
Vsem nam skupaj želim veliko zadovoljstva pri vsakodnevnem spremljanju teh nastopov, ki bodo objavljeni na naših socialni omrežjih (fb in you tube)
Verjamem, da vsi skupaj mislimo in delamo v dobro vseh nas in predvsem vzpodbujamo naše mlade glasbenike, da v teh za vse nas težkih časih spoštujemo ukrepe, ostanemo motivirani in pozitivno naravnani, saj je to edino vodilo, da bomo kmalu zopet zaživeli kot nekoč.
Zato ostanimo doma, da se bomo kmalu lahko spet družili.

Jernej Marinšek, ravnatelj