Spoštovani starši in učenci,
obveščam vas, da je Vlada RS v četrtek, 18. 2. 2021 sprejela spremembo Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. 
Z novim odlokom bomo od ponedeljka, 22. 2. 2021 dalje v prostorih glasbene šole izvajali ves individualni pouk. Pouk predmetov, ki se izvajajo skupinsko, še naprej poteka v obliki izobraževanja na daljavo.
V času izvajanja pouka na šoli bomo upoštevali priporočila NIJZ in navodila MIZŠ. V skupnih prostorih šole in na zunanjih površinah šole je nošenje mask obvezno. V učilnicah je nošenje maske priporočeno za vse tiste, ki zaradi narave dela masko lahko uporabljajo. V šolo prihajajo le zdravi učenci (brez enega ali več naštetih simptomov oz. znakov kot so: povišana telesna temperatura, zamašen nos/nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, driska, slabost/bruhanje, sprememba zaznavanja vonja in/ali okusa, neobičajna utrujenost, vnetje očesnih veznic tako v blagi, kot v težji obliki). Skrbimo za potrebno medosebno razdaljo (1,5 oz. 2 metra), ustrezno higieno kihanja in kašljanja ter umivanja in razkuževanja rok.
Naprošam vas, da se v prostorih šole na zadržujete in da učenec prihaja k pouku le 5 minut pred pričetkom pouka ter da učenec šolo zapusti takoj po zaključku pouka.
Govorilne ure in pridobivanje ostalih informacij opravljamo preko telefona ali računalniške povezave.
Ker se individualni pouk v nekaterih primerih navezuje na skupinski pouk (ki bo še vedno na daljavo), bodo tukaj potrebne spremembe pri individualnem pouku. O teh spremembah se boste dogovorili z učitelji individualnega pouka.

Hkrati vas obveščam, da imamo vsi zaposleni nove elektronske naslove. Učitelji vas bodo o tem individualno seznanili, nova naslova tajništva in ravnatelja pa sta:

TAJNIŠTVO: info@gsnazarje.si
RAVNATELJ: ravnatelj@gsnazarje.si

S spoštovanjem,
Jernej Marinšek, ravnatelj