Spoštovani starši in učenci.

Na Glasbeni šoli Nazarje smo se odločili, da bomo zaradi ukrepov, ki smo jim priča, (ki nam onemogočajo izpeljavo Letnega delovnega načrta, kot smo ga načrtovali ob začetku šolskega leta) letošnjo promocijo za vpis v glasbeno šolo opravili na drug zanimiv način. Naša želja je, da k realizaciji tega projekta povabimo tudi vas dragi učenci. 

Zato prisrčno vabljeni, da nam do petka 26. marca 2021 na naslov: Glasbena šola Nazarje, Zadrečka cesta 37, 3331 Nazarje, pošljete vaša razmišljanja (kratek članek) o razlogih za vpis v glasbeno šolo, razmišljanja o vseh pozitivnih stvareh s katerimi se srečujete, od kar ste postali naši učenci ter v zaključku razmišljanja besedo ali dve o tem, zakaj bi v Glasbeno šolo Nazarje povabili vaše sošolce, prijatelje in znance. Besedilo naj bo v obsegu 15 do 20 vrstic, font pisave Times New Roamn in velikosti pisave 12.

Za tiste, ki pa ste bolj ilustratorsko navdahnjeni pa vas vabimo, da nam posredujete vašo ilustracijo z vsebino na temo: glasba, ples, oziroma petje. Poleg ilustracije pa nam zapišite vašo misel, kaj vam glasba pomeni. Misel naj bo zapisana v največ petih besedah (npr. “Glasba je moje življenje”). Ilustracija naj bo v ležečem formatu na listu velikosti A4 ali A3.

Petčlanska komisija v zasedbi: Jernej Marinšek – ravnatelj in učiteljice: Teodora Ianakieva Garkova, Tadeja Cigale, Karin Garb in Milanka Črešnik bo izbrala 3 članke in 6 ilustracij.

Trije članki bodo objavljeni v treh posameznih številkah Savinjskih Novic v mesecu aprilu ter na vseh naši socialnih medijih in oglasni deski naše šole. Šest ilustracij s pripadajočo mislijo pa bo podlaga za oblikovanje jumbo plakatov, ki bodo od konca aprila 2021 v obdobju enega meseca krasili našo dolino ter k vpisu vabili vse tiste, ki si v prihodnjosti želijo stopiti po vaši poti. Objavili jih bomo tudi na vseh naši socialnih medijih in oglasni deski naše šole.

Vse ostale ilustracije in besedila, ki ne bodo izbrane za objavo v Savinjskih novicah in kot podlaga za izdelavo jumbo plakata, pa bodo objavljene na vseh naši socialnih medijih in oglasni deski naše šole.

Članke in ilustracije podpišite z imenom in dodajte razred ter inštrument (npr. Neža / klavir / 6. razred).  

Poleg tega pa bomo za promocijo šole v zelo kratkem času izdelali tudi filmček, pri katerem nam bo  pomagala naša prijateljica voditeljica Maša Tiselj, ki je pri nas že vodila nekaj projektov ( “V deželi Tralalaj”, Božično novoletni koncert Verjamemom predstavitev knjige Mala Baletka…) seveda v sodelovanju z vami, naši dragi učenci/ke. Učence/ke, ki bodo sodelovali v tem filmčku bomo izbrali na predlog učiteljev. 

V želji, da prejmemo čim večje število člankov in ilustracij z najrazličnejšo vsebino, vas lepo pozdravljam.

Jernej Marinšek, ravnatelj