Spoštovani,
Vlada RS je danes, 17. 3. 2021 sprejela spremembe Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki bo objavljen v Uradnem listu RS.
Bistvena novost je, da se v glasbenih šolah poleg izvedbe individualnega pouka dovoljuje tudi pouk baleta in plesne pripravnice.
Da bomo pouk na šoli lahko izvajali čim daljše obdobje (če že ne do konca šolskega leta), vas naprošam, da upoštevate naslednja priporočila. Vstop v šolo staršem še vedno ni dovoljen, zato vas prosim, da učenke baleta v največji meri pripravite za pouk baleta že pred vstopom v šolo.
Učenke prihajajo k pouku baleta 5 minut pred pričetkom. V garderobo bo učenke povabila učiteljica, v skupini po 4. Prosim, da učenke v garderobi in na hodniku upoštevajo označbe za vzdrževanje medosebne razdalje. Obvezna je higiena rok pred in po pouku. Med samim poukom upoštevamo priporočilo 1,5 metra medosebne razdalje. Takoj po končanem pouku učenke šolo zapustijo. Na vsa ta navodila, jih bo sproti obveščala tudi učiteljica baleta.
S spoštovanjem.
Jernej Marinšek, ravnatelj