Spoštovani starši in učenci.

V uvodu se vam zahavljujemo za poslana besedila in ilustracije, ki ste nam jih poslali in ki bodo služila, kot ena izmed promocij za vpis v Glasbeno šolo Nazarje, za šolsko leto 2021/2022.
V predpisanem roku smo prejeli 15 ilustracij in 4 besedila. Vse ilustracije in vsa besedila so izjemna in kažejo na vašo veliko ustvarjalnost ter željo po glasbenem izobraževanju. Zbrane besede, ki ste jih zapisali nam veliko pomenijo in se vam že v uvodu zahvaljujemo za vse zapisane misli.
Petčlanska komisija v zasedbi: Jernej Marinšek – ravnatelj in učiteljice: Teodora Ianakieva Garkova, Tadeja Cigale, Karin Garb in Milanka Črešnik je izbrala 3 besedila in 6 ilustracij.
Avtorji izbranih besedil (ki bodo predvidoma 16. aprila 2021 objavljeni v Savinjskih novicah in kasneje na naši spletni strani ter fb strani) so: VERONIKA (balet), SARA (klavir) in VITA (kitara).
Avtorji izbranih ilustracij, (ki bodo objavljeni na jumbo plakatih od 15. aprila 2021 dalje in kasneje na naši fb in instagram strani) pa so: KATARINA (balet), AJDA (balet), IVANA (pripravnica), KLARA (flavta), SVIT (klavir) in TRIŠA (predšolska glasbena vzgoja).
Vse ostale ilustracije in besedila, ki niso bila izbrana za objavo v Savinjskih novicah in kot podlaga za izdelavo jumbo plakata, pa bodo objavljena, že od tega tedna dalje na vseh naši socialnih medijih in oglasni deski naše šole.
Poleg tega, pa bomo glede na ukrepe najverjetneje ostali brez promocijskega filma, zato smo se odločili, da bomo vsa besedila in ilustracije zbrali v zgibanko, ki jo bomo v mesecu maju poslali na vsa gospodinjstva naše doline ter osnovne šole in vrtce. Torej skoraj 7.000 zgibank bo krasilo šole, vrtce, domove naših prijateljev in znancev, ki bodo lahko uživali v vaši ustarjalnosti in verjamemo, da bodo marsikoga premamili in mu pomagali pri odločitvi k vpisu v našo šolo.

Še enkrat se vam iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in s tem pomoč pri letošnji promociji šole ter vam želimo vse dobro.
Jernej Marinšek, ravnatelj