Spoštovani starši in učenci.
S prihodnjim torkom, 18. majem 2021, pričenjamo z nastopi v živo v dvorani Glasbene šole Nazarje in tako zaključujemo prenašanje nastopov učencev preko YouTube kanala.
Nastopi bodo potekali na enak način, kot v začetku šolskega leta, torej z upoštevanjem priporočil NIJZ. Nastop bo omejen na največ 15 učencev, vsak nastopajoči bo lahko povabil največ dva poslušalca, saj je število mest v dvorani omejeno na 30. Pred vstopom v dvorano bo potrebno izpolniti obrazec, kamor boste zapisali vaše podatke, potrebno bo razkuževanje rok ter upoštevanje medosebne razdalje.
Poleg tega vas obveščam, da bo Glasbena šola Nazarje tri sobote v maju in juniju pripravila predstavitvene koncerte na prostem v treh občinah, ki so se našemu povabilu prijazno odzvale. Tako bo koncert v soboto, 29. maja 2021 v Lučah (kmečka tržnica), 5. junija 2021 v Mozirju (Mozirski gaj) in 12. junija 2021 v Nazarjah (Bohačev toplar). Koncerti bodo v primeru slabega vremena odpovedani. Vsa podrobnejša navodila bodo učitelji razdelili učencem in vam starši. Prosim vas, da poskrbite za prevoz vaših otrok, ki bodo sodelovali na prej omenjenih dogodkih.

Lep pozdrav.
Jernej Marinšek, ravnatelj