Spoštovani.

Pouk bomo pričeli v SREDO, 1. septembra 2021 z razdelitvijo urnika. Razdelitev urnikov bo tokrat zaradi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Ministrstva za izobraževanje znanost in šport ter Zavoda RS za šolstvo potekala podobno, kot preteklo šolsko leto. Potekala bo v sredo 1. septembra 2021 med 16.00 in 18.00 po predhodnem razporedu ( pri številčnejšem oddelku bo razdelitev urnika na daljavo), ki vam ga bodo poslali učitelji na vaš elektronski naslov. Prosimo, da na razdelitev urnikov in na roditeljske sestanke pride samo eden od staršev brez otrok (oziroma polnoletna oseba).

Učenci, starši ali drugi obiskovalci šole si ob vstopu v šolo ustrezno nadenejo masko (pokrijejo nosni in ustni predel) in razkužijo roke.

Pri vstopu v šolo v sredo, 1. septembra 2021 bomo preverjali izpolnjevanje pogojev PCT.

Urniki za nauk o glasbi, orkester, balet ter plesno pripravnico bodo objavljeni v ponedeljek, 30. avgusta 2021 na oglasni deski šole in na na spletni strani šole!

Roditeljski sestanek za plesno pripravnico bo v sredo, 1. septembra 2021 ob 18. 00 ter za balet ob 18.45 v dvorani glasbene šole.

Roditeljski sestanek za učence 1. razredov nauka o glasbi bo razdeljen v dve skupini in bo potekal v tednu med 6. in 10. septembrom 2021. Razpored boste prejeli pisno na vaš elektronski naslov, s strani učiteljice nauka o glasbi.

Roditeljski sestanki pri učiteljih individualnega pouka bodo potekali na daljavo. Vabilo boste prejeli s strani učiteljev.

Skupni roditeljski sestanek in predavaje dr. Mateja Tuška bo v ponedeljek, 27. septembra 2021 ob 17. uri, v dvorani Doma kulture Nazarje.

Vsem, ki se želite seznaniti s pavili ravnanja v času ukrepov za zajezitev širjenja virusa COVID – 19, vas vabim, da si na naši spletni strani (http://gsnazarje.si/wp-content/uploads/2021/08/Pravila.pdf) in na oglasni deski šole preberete “Pravilnik ravnanja v Glasbeni šoli Nazarje v času ukrepov za zajezitev širjenja virusa COVID – 19.

Za lažji vstop v šolo, pa je na spletni strani objavljena “Izjava o izpolnjevanju pogoja PCT”, katero si lahko natisnete in jo pokažete ob vstopu v šolo.

Pogoj za vstop v šolo je izpolnjevanje pogojev PCT za vse osebe, ki so starejše od 15 let.

 

Jernej Marinšek, ravnatelj