Spoštovani starši in učenci.
Vlada RS je dne 11. 11. 2021 sprejela Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 177/21, med drugim govori o pričetku samotestiranja za učence in dijake.

Ker se bodo učenci testirali na osnovnih in srednjih šolah, testiranja na Glasbeni šoli Nazarje ne bomo izvajali.

Prosim vas, da kopijo izjave, ki ste jo oddali na osnovni ali srednji šoli, posredujete učiteljem glavnega predmeta v glasbeni šoli, najkasneje do srede 17. 11. 2021.
V kolikor boste v izjavi obkrožili da soglašate s samotestiranjem, smatramo da učenec izpolnjujeo PCT pogoj in je upravičen do pouka v zavodu. 
V kolikor ne soglašate s samotestiranjem se pouk za te učence izvaja na daljavo.

Vljudno prosimo vse tiste starše, ki svoje otroke šolate doma, da nas o tem pisno obvestite, na info@gsnazarje.si, da individualno sklenemo dogovor o samotestiranju.

Učenci mlaši od 6 let pouk obiskujejo kot dosedaj, brez pogoja PCT.

Študenti in drugi odrasli, ki so vpeti v naše izobraževanje, bodo še naprej testiranje in vodenje evidence opravljali na način, kot so to počeli do sedaj.
Vsi učenci, ki so preboleli ali ki so cepljeni, naj potrdilo pošljejo na info@gsnazarje.si.

Vse zaposlene v vzgoji in izobraževanju, starše in učence prosim, da odlok spoštujete in dosledno izvajate. To je edini način, da izobraževanje ohranimo v šolah, kar je v lanskem šolskem letu bila naša velika želja, pa smo skoraj pol leta morali delati na daljavo. Sedaj možnost izobraževanja v šoli imamo in je smiselno, da vsi, ki smo udeleženi v vzgojno izobraževlni proces naredimo vse kar zmoremo, da tako tudi ostane. Pred nami so številni projekti. Prva takšna sta baletna predstava ter Božično-novoletni koncert, ki ju z delom na daljavo žal ne bomo mogli uresničiti.
V kolikor ima kdo vprašanja ali kakršnekoli pomisleke na zapisano, sem vam na razpolago, za dodatna pojasnila.

Lep pozdrav.
Jernej Marinšek, ravnatelj