Spoštovani starši!
Naš slavnostni koncert ob 30-letnici samostojnega delovanja Glasbene šole Nazarje, ki smo ga skrbno načrtovali in se naj pripravljali celo šolsko leto, je pred vrati. Zaradi nestanovitnega vremena smo ga žal iz Mozirskega Gaja prisiljeni preseliti v Športno dvorano Nazarje. Prepričani smo, da boste kljub spremenjeni lokaciji na njem neizmerno uživali. Vsa naša zasnova temelji na ideji, da je koncert namenjen predvsem vam, vašim otrokom in seveda bivšim učencem naše glasbene šole. Zato vas še enkrat prijazno vabim, da ste skupaj s svojimi družinami del našega praznovanja in da v teh dneh širite povabilo med svoje prijatelje.
Ker želimo, da so v glasbeno dogajanje vpeti vsi učenci, od najmlajših do starejših vas prosimo, da poskrbite , da bodo na dan koncerta oblečeni v majčke z našim logotipom, ki so jih dobili te dni pri svojih učiteljih. Predvsem pa prosimo, da se nam tudi tisti učenci, ki bodo med koncertom v dvorani, ob koncu na povabilo napovedovalcev pridružijo pri zaključni pesmi – dodatku: »Za Slovenijo Živim«
Koncert bo tudi sneman, vanj pa nas bo z igranjem uvedel mladinski pihalni orkester, ki bo skupaj z Godbo Zgornje Savinjske doline za vas igral že od 19.15 dalje. Koncert začenjamo ob 20.uri . Podrobna navodila smo vam poslali na vaš elektronski naslov.