Spoštovani starši, dragi učenci.
Pouk pričnemo v petek 1. septembra 2023 z razdelitvijo urnikov ob 17. uri.
Skupni roditeljski sestanek bo v petek, 1. septembra 2023, ob 16. 30, kjer bomo več spregovorili tudi o letošnji organizaciji pouka.
Od letošnjega šolskega leta bo pouk za učence, ki prihajajo iz občin Solčava, Luče, Ljubno in Gornji Grad potekal na podružnični šoli v Občini Ljubno. Pouk bomo izvajali v prostorih Osnovne šole Ljubno, kjer bomo v letošnjem letu izvajali pouk naslednjih predmetov: klavir, tolkala, violončelo, flavta, klarinet, saksofon, kitara in citre ter nauk o glasbi.
Na matični šoli v Nazarjih, kjer smo zaradi poplav izgubili prostore v Kulturnem domu Nazarje bomo pouk tolkal in orkestra ponovno izvajali v prostorih glasbene šole. Iz tega razloga pa bomo morali pouk NGL, PGV in GPR izvajati v učilnici Osnovne šole Nazarje.
Roditeljski sestanek za plesno pripravnico bo v petek, 1. septembra 2023 ob 18. 00 ter za balet ob 18.45 v dvorani glasbene šole.
Srečanja s starši učencev prvih razredov nauka o glasbi bodo potekala pri prvi uri pouka v tednu od 4. do 7. septembra 2023. 
Prav tako bo srečanje za najmlajše – predšolska glasbena vzgoja in pripravnica potekalo po prejetem vabilu s strani učiteljice.
Urniki za nauk o glasbi, orkester, balet ter plesno in glasbeno pripravnico bodo objavljeni v četrtek 31. avgusta 2023 na oglasni deski šole in na na spletni strani šole! Zaradi varstva podatkov bodo objavljene samo skupine brez poimenskih seznamov. V katero skupino je razvrščen vaš otrok boste izvedeli 1. 9. 2023 ob razdelitvi urnika individualnega pouka ali v tajništvu šole.
Jernej Marinšek, ravnatelj